Festmények

A MiDo online művészeti Galériában a kortárs művészet szerelmesei megtalálhatják azokat a festményeket, amelyek tökéletesen illenek otthonuk vagy irodájuk enteriőréhez. Az általunk kínált festmények absztrakt és figuratív stílusban is elérhetők, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és igényeinek megfelelő műalkotást.

 

Galériánk az absztrakt festményeket kedvelők számára számos olyan művet kínál, amelyek a színek és formák játékos kombinációjával nyújtanak különleges élményt. Ezek a festmények remekül mutatnak modern és minimalistán berendezett nappalikban vagy hálószobákban.

A figuratív festményeket kedvelők számára olyan műveket kínálunk, amelyeknél a művészek a mindennapi életből, vagy a természet adta csodákból inspirálódtak. Ezek a festmények remekül illenek a klasszikusabb, elegánsabb enteriőrökbe, de akár egy modern irodában is megállják a helyüket.

Az MiDo Galéria azon belsőépítészek kedvelt webshopja, akik szeretik, ha az enteriőrökben a művészet és a szépség is helyet kap. A festmények széles választéka mellett az ügyfélközpontú szemlélet és a minőségi szolgáltatások teszik a MiDo-t a művészeti galériák egyik legnépszerűbb online platformjává. Ha olyan művészeti alkotásokat keresel, amelyek nem csak szépek, hanem életre keltenek egy enteriőrt, akkor mindenképp érdemes meglátogatni az MiDo webshopját.

Galériánk azért is kiváló választás, mert minden egyes alkotás eredeti, kézzel készült és az eredetigazolás is tanúsítja, hogy az ügyfelek csak valódi, autentikus műalkotásokat vásárolnak. A Galéria minőségi szolgáltatásai és a művészeti alkotások széles választéka biztosítja, hogy mindenki megtalálja az otthona vagy irodája számára a tökéletes műalkotást.

A Galéria kortárs magyar festményeinek kínálatában a méret nem számít problémának.

Nagyméretű festmények

Ha egy hatalmas, falat betöltő művészeti alkotásra vágysz, akkor a nagyméretű festmények kategóriájában biztosan megtalálod a kedvedre valót, melyek minimum 1 méter nagyságúak.

Közepes méretű festmények

Ha inkább közepes méretű festményre van szükséged, ami jól mutatna a nappalid falán, akkor a 50-90 cm közötti méretek közül érdemes választanod.

Kisméretű festmények

Ha pedig csak egy kis ékszert szeretnél a szobádba, akkor a kisméretű festményeket keresd, ezek 50 cm-nél kisebb alkotások és tökéletes választás lehetnek.

Figuratív festmények

És ha szereted az emberi alakokat, vagy a természetet ábrázoló művészeti alkotásokat, akkor a figuratív festmények kategóriájában megtalálod a kedvedre való darabokat!